Sociálna inteligencia, interpersonálne a osobnostné črty študentov manažmentu - Birknerová, Zuzana
Vymedzenie sociálnej inteligencie v odbornej literatúre. Viacdimenziálnosť sociálnej inteligencie. Meranie interpersonálneho správania sa.