Vybrané aspekty chápání konkurenceschopnosti průmyslových podniků - Mikoláš, Zdeněk
Problematika konkurencieschopnosti niektorých firiem v Českej republike. Nové trendy v podnikaní a výskum v oblasti ekonomickej a podnikovej diagnostiky. Podnikateľská stratégia, výkonnosť, efektívnosť a konkurencieschopnosť firiem.