Manažment rizík a jeho vplyv na finančnú stabilitu ekonomík v kontexte globálnej krízy - Kiseľáková, Dana
Analýza vybraných rizík v ekonomike a ich vplyv na finančnú stabilitu ekonomík a bankového sektora z aspektu zvýšenia celkového a finančného rizika v podmienkach globálnej krízy.