Případové studie v předmětu podnikání malých a středních firem na VŠE v Praze - Svobodová, Ivana
Prípadové štúdie ako obľúbená metóda interaktívneho vyučovania nielen na vysokých školách. Tvorba a detailný popis skutočného problému, ktorý rieši skutočná osoba. Nástroje pre analýzu špecifickej situácie. Prípadové štúdie v predmete podnikania malých a stredných podnikov.