Formy spolupráce v oblasti inovačných aktivít - Varcholová, Tatiana
Bariéry inovačných aktivít podnikov na Slovensku. Formy spolupráce - fúzie, strategické aliancie, podnikateľské siete, outsourcing, nákup jednotlivých členov projektového tímu, platformy zadávateľov a riešiteľov inovačných projektov.