Externá kontrola a hodnotenie škôl v slovenských podmienkach - Horváthová, Kinga
Proces výkonu externej kontroly a hodnotenie škôl. Niektoré zistenia z oblasti výkonu kontrolnej a hodnotiacej činnosti zriaďovateľov. Vonkajšia kontrola a hodnotenie v jednotlivých štátoch Európskej únie a na Slovensku.