Efekty skryté daně a efekty preference progresivity a opimální daňový systém - experimentální ověření - Klazar, Stanislav
Základné poznatky behaviorálnej ekonómie a ich využitie pri konštrukcii daňových systémov. Prezentácia experimentu, ktorý testuje mieru vplyvu dodatočných informácií na rozhodovanie ekonomických subjektov, a to primárne so zameraním na tvorbu optimálneho daňového systému pohľadu všeobecne vnímanej preferencie progresivity a efektu skrytých daní.