Nástroj pre interaktívnu manipuláciu s databázou - Parízková, Jana
Sprístupenie a manipulácia s dátami v relačnom databázovom systéme definovanom štandardným počítačovým jazykom SQL. Princíp vykonávania jednoduchého alebo zložitejšieho SQL. Vytvorenie vizualizačných nástrojov pre jazyk SQL.