Kvalita manažmentu kontrahovania služieb vo verejnom sektore - Meričková, Beáta
Determinanty kvality manažmentu kontrahovania služieb vo verejnom sektore. Kvantifikácia faktorov kvality kontrakt manažmentu podľa vybraných znakov.