Technical education in light of the curriculum reform in Poland - Lib, Waldemar
Reformy študijného plánu vo vzdelávacom systéme v Poľsku. Pozícia technického vzdelávania vo vzdelávacom systéme po reforme študijného plánu. Ciele prvého a druhého stupňa vzdelávania - triedy I-III a IV-VI základnej školy. Tretí stupeň vzdelávania - stredná škola. Ukážkové aktivity: modelovanie. Odporúčané spôsoby implementácie predmetu "technické aktivity".