Competent teacher - Piątek, Tadeusz
Kompetentný učiteľ - učiteľ s určitými schopnosťami. Rozdiely medzi kompetenciou a kvalifikáciou. Najdôležitejšie oblasti učiteľových kompetencií. Požiadavky kladené na učiteľov.