Teoretické východiská transmisného mechanizmu menovej politiky a možnosti jeho kvantifikácie - Roháčová, Viera
Východiská transmisného mechanizmu menovej politiky. Kanály transmisného mechanizmu menovej politiky. Ekonometrické modely transmisného mechanizmu menovej politiky. Modely transmisného mechanizmu menovej politiky v rámci eurozóny.