Pluralita zájmů na učení se a vzdělávání dospělých a jejich průnik v učící se organizaci - Novotný, Petr
Predmet záujmu a konkrétne prejavy vzdelávania dospelých. Úrovne zainteresovanosti sa na učení. Vyjadrenie a realizovanie svojich záujmov. Idividuálna perspektíva, perspektíva organizácie, podniku a verejný, spoločenský záujem. Analýza vzájomného porovnávania.