Spätná väzba obohacuje - Hinková-Dibarborová, Andrea
Trendy a vývoj online nakupovania na Slovensku - e-shopy. Počet nakupujúcich cez internet, druhy tovarov nakupovaných cez internet. Riziko nakupovania cez internet. Zvyšovanie konkurencie vo virtuálnom svete.