Model support for construction of regional models - Pekár, Juraj, 1972-
Problém nájdenia minimálnej vzdialenosti medzi určitými objektami a mestami Slovenska. Modifikácia problému nájdenia minimálnej vzdialenosti medzi určitými objektami a mestami relevantných regiónov Slovenska. Lokácia určitých objektov v regiónoch Slovenskej republiky.