Činnosť družstevných organizácií na Slovensku a ich vplyv na rozvoj agrárneho hnutia - Šúbertová, Elena
Družstevníctvo v rôznych etapách rozvoja hospodárstva na Slovensku. Ústredné družstvo. Vymedzenie poľnohospodárskeho družstva. Družstevné organzácie v agrárnom sektore a ich hlavné úlohy. Družstevné zväzy.