Personálny controlling - nástroj riadenia pracovníkov - Kravčáková, Gabriela
Problematika personálneho controllingu. Strategické a operatívne úlohy personálneho controllingu a možnosti ich realizácie. Ukazovatele, ako zdroj informácií pre kvalitné poradenstvo a koordináciu v oblasti práce so zameraním na ekonomické a sociálne dôsledky v kontexte dosahovania cieľov organizácie. Postup vypracovania projektu personálneho controllingu, jeho implementácia a vyhodnotenie.