Musí to mať logiku a transparentnosť s Imrichom Bérešom aj o úlohe štátu podporovať ekonomické sektory - Škriniar, Pavel, 1979-
S Imrichom Bérešom, predsedom predstavenstva Prvej stavebnej sporiteľne, o podnikaní v stavebnom sporení. Stavebné sporenie a štátna podpora. Legislatíva u nás a vo svete. Diverzifikácia podnikateľských aktivít.