Baťův příklad současnosti - přednosti a rizika - Lešingrová, Romana
Tomáš Baťa je považovaný za geniálneho podnikateľa a jedného z najlepších svetových priemyselníkov 20. storočia. V súčasnosti je Baťa považovaný za výborný zdroj príkladov a rád. Podstata Baťovho príkladu, súhrn jeho predností a rizík.