Hodnota duševnej práce pre organizáciu a spoločnosť z pohľadu práva EÚ a pracovného práva a práva sociálneho zabezpečenia Slovenskej republiky - Macková, Zuzana
Hodnota osobnosti človeka versus ľudský kapitál. Teória elít. Európsky model sociálnej a hospodárskej politiky. Dokumenty EÚ - Zelená kniha a Biela kniha. Právo na odmenu za vykonanú prácu v podmienkach Slovenskej republiky. Hodnotenie duševných činností.