Pán učiteľ počítač - Hudec, Marián
Elektronické vzdelávanie tiež prechádza vývojom. Vzdelávanie cez internet. Investícia do ďalšieho vzdelávania vo firmách. Ľudský faktor v procese elektronického vzdelávania (e-vzdelávanie). Informačný portál o e-vzdelávaní - www.education.sk.