Výhled regionů NUTS 2 České a Slovenské republiky v rámci kohezní politiky na léta 2014-2020 - Hájek, Oldřich
Vzťahy kohéznej politiky ku konvergenčným cieľom. Historický vývoj HDP regiónov NUTS 2 Českej republiky a Slovenska. Smerovanie kohéznej politiky.