Komparace finančního systému Německa a Velké Británie na základě vybraných ukazatelů - Heryán, Tomáš
Analýza a porovnanie finančných systémov Nemecka a Veľkej Británie na základe vybraných ukazovateľov. Charakteristika bankového systému. Historický vývoj finančných trhov obidvoch krajín. Porovnanie finančných systémov a bankovníctva oboch krajín.