Úloha aktuára v procesoch poisťovne a jeho význam pre dohľad - Marko, Peter
Vznik aktuárstva. Úlohy aktuára v poisťovniach a iných subjektoch finančného trhu. Význam aktuára pre dohľad nad finančným trhom. Význam aktuára z pohľadu poisťovní a dohľadu v Slovenskej republike na základe zákona o poisťovníctve.