Dohody o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru - Gášpárová, Eva
Dohoda o vykonaní práce - paragraf 226 Zákonníka práce. Dohoda o pracovnej činnosti. Dohoda o brigádnickej práci študentov. Dohody o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru a zdravotné poistenie. Dohody o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru a sociálne poistenie. Zdaňovanie odmien vyplácaných na základe dohôd o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru. Vzory dohôd.