Vplyv finančnej odmeny na motiváciu pracovníkov - Nemečková, Soňa
Príspevok poskytuje jeden z možných pohľadov na význam finančnej odmeny v procese motivácie zamestnancov. Opísaný je vplyv motivácie na zvyšovanie výkonnosti pracovníkov. Zdôraznený je rozdiel medzi motiváciou a stimuláciou. Súčasne príspevok aj stručne vysvetľuje jednotlivé pojmy z oblasti motivácie.