Budúci rok bude testovací bankoví zamestnanci zvládli testy na jednotku, testovať sa ide zvyšok trhu - Škriniar, Pavel, 1979-
Proces overovania odbornej spôsobilosti finančných sprostredkovateľov. Testovanie bankových zamestnancov. Rozvoj a skvalitňovnaie odbornej prípravy sprostredkovateľov finančného trhu. Asociácia finančných sprostredkovateľov.