Úspěšnost antimonopolních úřadů při dokazování nezákonných dohod - Hurych, Petr
Nízka úspešnosť antimonopolných úradov pri dokazovaní existencie nezákonných dohôd v súdnom konaní. Hospodárska súťaž a jej narušovanie. Kartelové dohody v Českej republike a ich preukazovanie.