Hlavné procesy integrovaného manažmentu technológií - Jemala, Marek
Identifikácia hlavných procesov integrovaného manažmentu technológií, ktoré sú často nejasne definované alebo zamieňané. Bibliometrická analýza databázy EBSCOhost pre identifikáciu vývojových trendov v oblasti procesov manažmentu technológií