Organizačná štruktúra komerčnej poisťovne - jeden z pilierov zvyšovania hodnoty práce - Vachálková, Ingrid
Význam organizačnej štruktúry komerčnej poisťovne. Analýza trendov, legislatívnych noriem a skúseností poisťovní pri tvorbe organizačnej štruktúry. Správna organizačná štruktúra predstavuje jeden z pilierov zvyšovania hodnoty práce, efektívnosti činnosti poisťovne. Je podmienkou pre hodnotovo založený manažment – value based management. Špecifiká organizačnej štruktúry komerčnej poisťovni, náplň jednotlivých oddelení a ich význam pre celkovú hodnotu spoločnosti.