Automatizácii sa stále nedarí - Oravec, Jozef
Nárasty objemov výroby, zrýchľovanie pohybu tovaru, schopnosť efektívne reagovať na požiadavku odberateľa, to sú faktory, ktoré nahrávajú zapojeniu automatizácie v skladových priestoroch. Napriek tomu na slovenskom trhu nie je o automatizáciu taký veľký záujem, aký by zodpovedal vyspelosti logistického trhu a objemu skladovaného tovaru. Firmy nie sú ochotné akceptovať pomerne dlhú návratnosť investície.