Použitie metód ekonometrie na odhad vzťahu rastu HDP a jeho volatility v rámci krajín V4 - Slobodníková, Soňa
Rast HDP, zvyšovanie životnej úrovne a konvergencia. Prierezové dáta z NUTS3 regiónov krajín V4. Priemerná ročná miera rastu HDP na osobu v parite kúpnej sily (ppp) daného regiónu z r. 1999 až 2007. Metódy priestorovej ekonometrie.