Špedičné služby: široká škála činností - Oravec, Jozef
Široká škála činností špedičných služieb. Nový typ ponúkaných špedičných služieb. Výber z piatich základných druhov dopravy. Najvyužívanejší spôsob prepravy - cestná preprava. Zoznam a činnosť špedičných spoločností fungujúcich na Slovensku.