Modifikácia európskych vzdelávacích systémov v kontexte znalostnej ekonomiky - Polonyová, Simona, 1985-
Analýza efektívnosti, rovnosti, kvality a spravodlivosti v európskych systémoch vzdelávania a odbornej prípravy. Príspevok sa tiež zaoberá koncepciou inkluzívneho vzdelávania a načrtáva kľúčové princípy zlepšovania jeho kvality.