Dodavatelské řetězce v roce 2011 - Veldhuijzen, Ramon
Trendy na ceste za lepším plnením potrieb zákazníka. Udržateľnosť a zelený prístup dodávateľských reťazcov. Štíhly prístup k transformácii. Zlepšenie dlhodobej predpovede dopytu. Investície do informačných technológií. Centrum služieb dodávateľských reťazcov. Chápanie logistiky ako komodity. Outsourcing logistických služieb a vnútorná kontrola.