Podstata procesného riadenia - Ďurechová, Mária
Porovnanie funkčného a procesného riadenia organizácie. Procesné riadenie ako súbor činností a sledovania podnikových procesov. Dôvody zavedenia procesného riadenia. Analýza a definovanie procesu.