Vzťah pracovnej motivácie a pracovného výkonu - Fuksová, Nadežda
Poznanie základných vyjadrení pracovného výkonu vo vzťahu k pracovnej motivácii. Motivácia ako prostriedok efektivity pracovného výkonu. Model piatich faktorov "veľkej päťky" (Big Five). Riadenie pracovníkov a efektívne plnenie pracovných úloh.