Doplnkové dôchodkové sporenie v podmienkach SR - Rievajová, Eva
Premeny doplnkového dôchodkového sporenia v Slovenskej republike. Ciele zmien v systéme doplnkového dôchodkového sporenia. Základné údaje o doplnkovom dôchodkovom sporení k 31.12.2009. Hlavné dôvody, prečo byť účastníkom doplnkového dôchodkového sporenia.