Poistný trh - vývoj, dopad krízy - Baka, Zoltán
Charakteristika poistného trhu, jeho úloha a vplyv hospodárskej a finančnej krízy na poistný trh. Podrobná analýza vývoja poisťovníctva v Slovenskej republike v čase krízy. Snaha o zvýšenie regulácie a dohľadu nad poistným trhom na úrovni Európskej únie.