Poistný trh a analýza vybraných ukazovateľov poistného trhu v Slovenskej republike - Drugdová, Barbora
Vymedzenie poistného trhu. Analýza vybraných ukazovateľov komerčného poistného trhu v Slovenskej republike za rok 2009. Technické poistné k 31.12 2008 a k 31.12.2009. Technické poistné v životnom a neživotnom poistení k 31.12. 2009.