Nové a vynovené: základ strategickej iniciatívy a konkurenčnej schopnosti - Andrášik, Ladislav
Konkurenčná výhoda a úspešnosť podnikania. Základ strategickej iniciatívy podniku ako konkrétny proces ktorého praktickým výsledkom je nadvláda v odbore alebo v odvetví. Efektívne využívanie IKT ako prvku získania konkurenčnej výhody.