Sprostredkovanie poistenia v kontexte vývoja poistného trhu - Pastoráková, Erika, 1972-
Vývoj poistného trhu na Slovensku a vo svete. Sprostredkovanie poistenia ako nástroj zlepšenia vývoja poistného trhu. Činnosti vykonávané finančným sprostredkovateľom. Sprostredkovanie poistenia ako outsourcing.