Poistenie liečebných nákladov - súčasnosť a trendy vývoja - Pastoráková, Erika, 1972-
Charakteristika poistenia liečebných nákladov. Súčasný stav v poistení liečebných nákladov. Typy poistenia v závislosti od doby pobytu klienta v zahraničí. Ponuka produktov poistenia liečebných nákladov v jednotlivých poisťovniach. Analýza vybraných činiteľov v poistení liečebných nákladov v Slovenskej a Českej republike. Porovnanie výšky poistného krytia poisťovní v SR a ČR.