Ubytovacie služby pre ženy v Slovenskej republike - Linderová, Ivica
Ženy a ich požiadavky na služby ubytovacích zariadení. Ženy ako návštevníčky v cestovnom ruchu. Ponuka služieb pre ženy. Rozhodovanie žien o účasti na cestovnom ruchu. Ponuka služieb pre ženy v ubytovacích zariadeniach. Požiadavky žien na služby ubytovacích zariadení. Výsledky informačného prieskumu.