Vplyv znalostnej ekonomiky a spoločnosti na finančné a kapitálové trhy - Piovarčiová, Veronika, 1951-
Charakteristika novej (znalostnej) ekonomiky. Prejavy znalostnej ekonomiky a spoločnosti na finannčých a kapitálových trhoch. Niektoré naliehavé úlohy, ktoré sú navrhované v množstve teoretických i hospodárskopolitických dokomentov zameraných na prispôsobovanie sa zmeneným podmienkam znalostnej ekonomiky a spoločnosti.