Niektoré aspekty štatistiky zahraničného sťahovania - Katerinková, Mária
Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 862/2007 o štatistike migrácie. Spoločenstvo o migrácii a medzinárodnej ochrane. Povinnosť členských štátov EÚ poskytovať štatistiky o sťahovaní obyvateľstva na báze obvyklého pobytu.