Techniky, metódy a postupy ohodnocovania podnikového dlhopisu B.O.F., a.s. Emisie 06 - Mikloš, Miroslav, 1975-
Metódy ohodnocovania dlhopisov na dlhopisových trhoch. Ilustračný príklad ohodnocovania podnikového dlhopisu B.O.F., a.s. emisie 06.