[Projekt ako nástroj implementácie podnikovej stratégie] - Majtán, Miroslav
Recenzia na monografiu, ktorej cieľom bolo overenie tézy, že projekt je nástrojom implementácie podnikovej stratégie. Obsah monografie je rozdelený do piatich, relatívne samostatných kapitol, ktoré majú logickú nádväznosť.