Branche specific elements in Slovakia's retailing - Lesáková, Dagmar, 1949-
Maloobchod na Slovensku v poslednom desaťročí. Štruktúra slovenského maloobchodu. Trendy v maloobchodnom podnikaní. Nákupné zvyky na Slovensku.