Zdaňovanie malého a stredného podnikania v EÚ a jeho vplyv na konkurencieschopnosť ekonomiky - Schultzová, Anna
Malé a stredné podniky verzus veľké spoločnosti pôsobiace v krajinách Európskej únie. Postavenie malých a stredných podnikov (SME) v Európskej únii. Európska spoločnosť SME.